Terrænskydning

Hvilket udstyr kræves til terrænskydning
Hvad vil være en god idé at have med?

På terrænskydningsområdet er det tilladt at opbevare din pistol på dig. Det vil sige, at du kan have den i en taske eller et hylster. Pistolen skal dog være uden magasin isat, og der skal altid være isat en sikkerhedspløk.

En taske kan være lidt besværlig at have med, da pistolen skal tages ud og ind ved hver skydestation.

Vi vil derfor anbefale, at du finder et godt pistolhylster. Hvis du vælger et lårhylster er det vigtigt at finde et i en god kvalitet, da det ellers vil vandre rund om dit lår, når du har gået et stykke tid.

Det  kan være en god ide at have et hylster, der monteres på et ekstra bælte. Med et pistolbælte bliver det nemmer at tage udstyret af og på, da alt sidder monteret på dette ekstra bælte. Et pistolbælte bør være bredt og stift, så det ikke kollapser og begynder at "krølle", da dette vil begynde at genere efter kort tid. Husk, at du kommer til at bære noget vægt i bæltet i mindst et par timer.

En dropbag monteret på bæltet kan også være en god ide. I baggen kan du opbevare din ammunition og magasiner.

Da terrænskydning kan forgå i alt slags vejr, skal du altid klæde dig på efter omstændighederne. Det er ikke sjovt at være ude i flere timer, hvis du blive våd og begynder at fryse. 

En mulig løsning ?
Img_20181021_220229_bokeh

Et bælte med hylster og dropbag. Et høreværn, sikkerhedsbriller og en pløk er også vigtige.

Alt dette hjælper med til at have hænderne fri mellem stationerne, så du kan fylde magasinet.